Jótékonysági akcióink
Az idei évben is folytatjuk jótékonysági akcióinkat!
2003.Május 1-én nyitotta meg kapuit fogadónk, azzal a kitűzött céllal, hogy a gasztronómia élmények mellé egy kis hazai történelmet csempésszen az elfogyasztott lakomák mellé. Tizenhét év alatt megszámlálhatatlan családi és céges rendezvény helyszínéül választottak minket, amit töretlen vendégszerető hozzáállással igyekszünk meghálálni. Étlapunk bőséges választékát fogadónk két Mesterszakács vezetője alakítja hosszú évek tapasztalatai alapján. Rendkívüli büszkeséggel tölt el minket, hogy egy csendes kis „eldugott” utcában tudtuk megvalósítani álmainkat, ahová a továbbiakban is szeretettel várjuk Önöket és négylábú kedvenceiket!
Kovács Attila és Rádi Péter
Kedves Vendégeink!
A házhozszállítást (kapacitás hiányában) csak előre egyeztetett, nagyobb rendelés esetén tudjuk megoldani. Kiszállításnál "percre kiszámított" időpontot a nagyobb mennyiség elkészítése, tálalása, kiszállítása miatt (valamit az étterem párhuzamos működésére való tekintettel) nem merünk vállalni, de általában tudjuk tartani az időpontokat.
ELVITELES RENDELÉS VÁLTOZATLAN !!!
Az elviteles rendelés előnyei a kiszállítással szemben:
A megrendelt ételek nagyon pontosan, - a kiszállítással szemben tervezhetően - az elkészülés pillanatában átvehetőek. Így sokkal hamarabb, frissebben és magasabb minőségben kerülhet az asztalukra a megfendelt étel!
A tapasztalatok alapján nagyobb létszámú családi rendezvényekre szívből ajánljuk a többszemélyes Fejedelmi tálunkat, melyekről a Facebook olalunkon rengeteg képpel ellátott visszajelzést is láthatnak. Otthon tartott családi ünnepi alkalmakra remek választás az "általános" dobozolós megoldás helyett. Nagyobb létszámnál a visszajelzések és saját tapasztalataink alapján nem érdemes többféle tálat rendelni (kivéve ha minden vendéggel előre egyeztetve van mit szeretne), mert abban az esetben előrordulhat, hogy valaki lemarad valamiről, hiszen a kétszemélyes tálakon mindenből 2-2 szelet van. A fent említett "Fejedelmi tál" esetén ilyen probléma nem fordulhat elő, mindeből annyi szelet van a tálakon, ahány főre rendelik. Természetesen kiegészíthető bármilyen plusz feltéttel (grillezett füstölt mozzarella, rántott sajt vagy halétel,stb..), így remek választás lehet.
Az elviteles ételeknél csomagolási díjat számítunk fel! (dobozok, mártásos edények, műanyag elviteles tálak..) Megértésüket köszönjük!
HÉTVÉGI napokra érdemes 1-2 nappal hamarabb leadni a rendelést, mert az előre megadott fix.időontok nagyon hamar betelnek!!
HÉTVÉGI "ELVITELES EBÉDRE" a választható fix időpontok: 12.00 - 12.15 - 12.30 -12.45 - 13.00 -13.15 - 13.30. (13.30 után az időpontok már szabadon választhatóak, nagyjából 25 perc alatt tudjuk elkészíteni a rendeléseket)
HÉTKÖZI NAPOKON az előrendelés választott első lehetséges időpontja : 12.30, utána szabadon választott!
LEADÁSA: TELEFONON ( 0623442512 ) VAGY - MINIMUM EGY NAPPAL HAMARABB- EMAILBAN. ( Email-ben az adott napra nem tudunk rendelést felvenni )
VISSZAJELZÉST MINDIG VÁRJANAK (ÁlLTALÁBAN PÁR ÓRÁN BELÜL)
Visszajelzés hiányát kérjük a biztonság kedvéért jelezzék újra emailben, vagy telefonon, ezen a számon: 06-20-99-40-592.
Minden esetben igyekszünk pontosan elkészíteni az ételeket, de a rendelések mennyiségétől függően kisebb csúszások előfordulhatnak, amiért szíves elnézésüket és megértésüket kérjük!
EMAIL RENDELÉSI MINTA:
NÉV:
CÍM:
TELEFONSZÁM:
ELVITEL / KISZÁLLÍTÁS :
ÉTEL RENDELÉSÜKET KÉRJÜK EBBEN A FORMÁBAN ADJÁK LE:
Email: magyarkiralyok.ka@gmail.com
---------------------------------------------------------------------------
harcsával +350 ft.
Tejfölös raguleves csirkemellel, gombával és zöldséggel
(Fagyasztott)
Ötmagvas csirkemell rusztikus bundában, Baconba tekert sertéskaraj fokhagymásan grillezve,
Sajttal-tejföllel borított csirkemell ízes bundában, Cordom blue sajttal és prémium sonkával töltve, Az ár a vegyesköretet is tartalmazza)
( A LEGKEDVELTEBB ELVITELES AJÁNLAT. (Árában és mennyiségében is) Rendelése esetén minden kedves vendég meg tud kóstólni minden feltétet. Található a tálon grillezett-töltött-rántott-bundázott étel (sertés-szárnyas vegyesen), Ajánlott hozzá plusz görögsaláta! Bármelyik feltét cserélhető pl. rántott sajtra, vagy plusz, extra feltétként is. )
Sajttal,sonkával töltött sertésszelet, cigánypecsenye kolozsvári szalonnával, ötmagvas csikemell rántva, hagymakarika és fokhagymás mártogató-vegyes köret
Mistáros pácban érlet sertéskaraj, csirkemell, szűzérmék grillezve, steak burgonya és párolt rizs,
rántott hagymakarikák sült kolozsvári szalonna.
Bécsi érmék ropogós pankómorzsában, baconbe tekert csirkemell grillezve,
grillezett füstöltsajt, rántott hagymakarika, vegyesköret, tejfölös mártogatós.
Ropogós bécsi érmék, cigánypecsenye kolozsvári szalonnával, chilis sajttal töltött szűzpecsenye rusztikus bundában,
rántott hagymakarika, vegyes köret, tejfölös mártogatós
Szűzérmék ízes bundában sajttal és tejföllel borítva, szénlapon sült csirkemell baconba tekerve, csirkemell füstöltsajttal töltve pankó morzsában, hagymakarikákkal és vegyeskörettel, tejfölös mártogatóssal
Baconbe tekert csirkemell roston,pirított pecsenye kacsamájjal pikáns mártásban
Kapros juhturóval töltött csikemell , anjou borzacska, baconba göngyőlt csirkemell, rántott hagymakarika és fokhagymás mártogatós - vegyes köret
Rostonslt csirkemell kapros juhturóval és sajttal borítva,ropogósra sütve
Négysajttal töltött csirkemell, ötmgvas bundában - dupla baconba tekert szűzpecsenye szénlapon grillezve, burgonyás-hagymás ízes bundában sült csirkemell, rokfortmártással és cheddar sajttal borítva, rántott hagymakarikákkal és vegyeskörettel, fohagymás mártogatóssal
Sajttal, gombával töltött csirkemell, baconba tekerve szénlapon sütve, pikáns mártással
Sajttal, gombával töltött szűzpecsenye baconba tekerve, szénlapon sütve-pikáns mártással
Grillezett fokhagymás mustáros szűzsteak, rántott hagymakarikával és kolozsvári sültszalonnával
Pirított csirkemellcsíkok frissen kevert rokfortos dressing salátával
Görögsaláta,friss vegyes saláta,séf saláta
Szűzpecsenye sajttal,sonkával,gombával töltve ötmagvas bundában
Roston sült szűzpecsenye grillezett sonkával, chilipaprikás, sült sajttos takaróban
Ajánlott köret: krokett vagy párolt rius.
Cammemberttel, cheddarral, ,trapista sajttal töltve, rokfortos mártással
Forró erdei áfonyás mártással
Fokhagymás mártogatóssal
lenmag, szezámmag, mandula, napraforgó, tökmag
Csirkemell izletes reszelt burgonyás bundában,tejföllel és sajttal borítva
Szűzpecsenyéből,de kívánságra szárnyasból is elkészítjük.
Szűzpecsenye chillipaprikás sajttal töltve, risztikus bundában
Füstöltsajttal, chedarral, trapistával - mártogatóssal
Pirított magvas friss balzsamecetes salátával
Pisztráng egéstben ropogósra sütve, pirított mandulával, harcsafilé rusztikus bundában, lazac roston sütve, vegyeskörettel és friss görögsalátával
Tartár, uborka, kukorica, sonka, jégsáta, reszelt sajt
Fogadónk hosszú évek óta az egyik legsikeresebb partnere a Pest megyei iparkamarának, vendéglátóipari oktatásban. Számtalan nálunk végzett felszolgáló és szakács tanuló a sikeres vizsga után is csapatunk tagja maradt, ami külön büszkeséggel tölt el minket. Tanulóink több iskolából, és a környező városokból (Budaörs, Törökbálint, Érd, Diósd, Biatorbágy,Százhalombatta) választanak minket, többek között a kiváló csapatszellem miatt. A jelentkezését folyamatosan fogadjuk!
Asztalfoglalás: 06-23-442-512
Rendezvények, 10 fő feletti foglalások: Kovács Attila 10.00 után hívható : 06-20-99-40-592
Rendezvénnyel, nagyobb létszámú foglalással kapcsolatban a magyarkiralyok.ka@gmail.com email címen tudnak érdeklődni. Kérjük a tárgyban az dátumot/időpontot jelöljék meg, a rendezvény típusát elég az ajánlatkérésben jelezni. Az email-ben leadott megkeresésekre általában egy napon belül válaszolunk, ami minden kérésre részletes választ ad. (Kedvezményes menük és italcsomagok, stb..) Amennyiben ez nem történik meg (pl.a levél spam-be kerül) kérem jelezzék a rendezvényes telefonszámon. (Fogadónk légkondicionált különterme bővítés nélkül 32 fő befogadására alkalmas. Egybenyitott belső terem esetén 64 fő tud helyet foglalni, míg az étterem tejes befogadóképessége 94 fő)
Minden esetben időben foglaljanak, mert a szabad helyek általában „vészesen fogynak”
Menü: 1.090.-/nap (Előrendeléssel-Heti befizetéssel-Elvitelre-Minimum 4 nap esetén)